Vložil lake, 3. Březen 2013 - 2:12

Vážený hidden999,
uveďte laskavě které konkrétní příspěvky jsou „mimo“ a které konkrétní příspěvky „začínají spíše škodit“. Je třeba vždy uvádět konkrétní případ, jinak by šlo jen o neadresné pomluvy a spam. Přímo Vám jsem na tomto portálu odpovídal pouze jednou (v prosinci 2011) v diskusi http://www.portalsvj.cz/…subjektivity.

Dne 02.03.2013 se uskutečnil na tento portál nájezd dvou trollů (California Condominium a Žibřid). Žádný z nich nikdy dříve na tomto portálu aktivně nevystupoval a teprve včera se zřejmě rozhodli, že to pro zábavu pořádně „roztočí“.

Jeden výsledek činnosti pana California Condominium už zde není, byl smazán panem adminem na mé upozornění. Druhá diskuse založená tímto diskutujícím (se shodným nesmyslným obsahem) se dočkala od jiného přispěvatele přiléhavého hodnocení „… dej už pokoj ty trotle (California Condo-blbe).“.

Tato druhá diskuse byla panu adminovi už také nahlášena. Pokud s tím máte problémy, musíte prostě počkat na její odstranění. Žádný portál na světě není zcela chráněný před nájezdy trollů, kteří rozbíjejí diskuse a snaží se pro svou zábavu vyvolat rozepře (flame wars).

lake

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.