Vložil lake, 22. Únor 2013 - 18:00

Pane J,K.,
Pokud nerozumíte, co jsem napsal, pak je asi chyba na Vaší straně. Vždyť přesně toto jste sám doslovně citoval z vyhlášky: "... rozdíly v nákladech na vytápění připadající na 1 m2 započitatelné podlahové plochy nesmí překročit u konečných spotřebitelů s měřením či indikací v zúčtovací jednotce hodnotu 40 % oproti průměru zúčtovací jednotky v daném zúčtovacím období".

Takže v čem je Váš problém? Průměr zúčtovací jednotky v daném zúčtovacím období = 100%. Z toho každý podle vyhlášky uhradí minimálně 60% (a maximálně 140%). Vztaženo na podlahovou plochu, samozřejmě. Zbylých 40% nákladů vytápění slouží k rozlišení plateb konečných spotřebitelů podle jejich náměrů.

Nerozumíte-li co požaduje vyhláška, pak se nedivím, že nerozumíte ani tomu, co jsem právě napsal. Vždyť je to obojí totéž!

Pokud chcete sčítat procenta systémem 60%+60%+60%+60% ... atd, pak jste na tom stejně, jako když Ministerstvo vnitra takto nesprávně sčítalo chybovost v podpisech pro presidentské kandidáty. To snad ani nemá cenu komentovat...

lake

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.