Vložil lopata (bez ověření), 23. Únor 2013 - 0:10

Porad VAM unika PODSTATA. I zakone nekonformni postup se po 6 mesicich neda napadnout. CHAPETE to nebo ne? Kde neni zalobce, neni soudce! A kde neni soudce, neni co resit.

Z toho co popisujete, vyplyva, ze se vlastnici ani moc nezajimaji. Tudiz sance, ze se nektery z nich bude zalamovat se soudnim napadenim daneho postupu je blizka nule. Pokud to dobře napišete, vlastnici si to vytisknou, podepíší, naskenují a pošlou zpátky, tak to stačí vytisknout na barevné tiskárně a na 99,9% s tím nebude mít problém ani rejstříkový soud.

Pokud byste nahodou chtel namitnout, ze jsem si prave vytrel zadek se zakonem ZoVB, tak mate pravdu jen z casti. Cilem (duchem) zakona je dosahnout fungujiciho souziti lidi v spolecnem dome a spravedliveho nakladani se spolecnym majetkem. Litera tento ucel zbytecne komplikuje. A podle noveho obcanskeho zakoniku (ja vim, ze jeste neplati) plati ,ze pokud si litera a duch odporuji, ma prednost duch (ucel) zakona, za predpokladu, ze to nepovede k neprimerene ujme. A navic NOZ take vyrazne prepracovava problematiku SVJ. A to presne smerem, ktery Vam tady vsichni naznacili.

Takze vyber je na Vas. Bud postupovat, podle toho co Vam tu radime nebo si pockat 10 mesicu na NOZ. A pamatujte: Kdo chce, hleda zpusoby a kdo nechce hleda vymluvy.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.