Vložil anonn, 5. Leden 2013 - 8:43

To je ale snůška nesmyslů. Uvedu jen pár lží:

  1. Bydlení v paneláku není drahé ale naopak to nejlevnější co existuje. Už z fyzikálního principu vytápění a ztrát je nejúspornější kolektivní bydlení. Z toho samozřejmě nejlépe vycházejí paneláky protože soustředí nejvíce bytů a proti cihlákům jsou často zateplené a mají nová okna. Kontrolní otázka – přihlaste se kdo v cihláku nebo RD platíte ročně za teplo něco mezi 3 až 7 tisíci Kč jako my v paneláku?
  2. Za cenu bytu jde koupit dům. Pěkný nesmysl alespoň pro Prahu ale i jiná města. Uvedu tři příklady. Praha, 90m byt v paneláku řádově co 2,5M. Za to kupíte polorozpadlý dům 80km za Prahou. Strakonice – 3+1 tak za 1M. Kde koupíte ve Strakonicích RD za 1M? Tak nějakou chaloupku před zřícením. A jen pro zasmání, Litvínov, 4+1 klidně za 100 tisíc. Kde za to koupíte RD?
  3. Někdo doplácí na lidi v SVJ. Co je to za nesmysly? A já snad jako člen SVJ nezaplatil spoustě lidí zelený polystyrén na jejich domeček? Opět závistivý nesmysl.

ATD.. Melete závistivé nesmysly. Kde není rozum přichází nesmyslné a nepodložené argumenty plné nadávek tak jako u vás.

Nejsem věštec, ale DNES v poměru k ceně jak kupní nemovitosti tak nákladů na bydlení je bydlení v paneláku zdaleka nejkvalitnější a výrazně levnější než v jiných typech bydlení. A bude to tak nejspíš ještě hoodně dlouho.

Předseda

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.