Vložil Petr. (bez ověření), 20. Říjen 2012 - 12:00

Pane Jeden z Neználků , na schůzi, kde byla výše záloh odsouhlasena, jsem byl, rovněž tam bylo řečeno jaký účet se zřídí a na ten se zálohy budou posílat. Poté každý dostal rozpis záloh s číslem účtu, tak jak bylo odsouhlaseno.

Pane Jeden z Neználků, pro mne není problém pochopit, že mám platit na jiný účet, to Vám možná ušlo, tak jako samotný dotaz, že ano. Pokud zde v ČR jsou dány nějaká pravidla, podléhající některým zákonům a v neposlední řadě i schvalování vlastníků, pak se nemůže někdo divit, že vznikají takovéto dotazy, pokud, to není zrovna podle tohoto.

Ale jak již dlouho čtu a vnímám různé situace, bohužel se najdou tací, já bych je nazval rozvračeči, kteří, si určují pravidla své. Více než dost je na tom však v ČR podivné, že až je problém, který zaviní odlišné pravidla od zákona, tak všichni ti, co nejdříve svou chytrou hlavou přikyvovali, najednou hlavou kroutí a tvrdí JAK JE TO JEN MOŽNĚ, ZA TO MůŽE NĚKDO JINÝ.

Možná jsou některé věci na první pohled zbytečné a z normálního pohledu snad i obtěžující, ale jeli tak stanoveno, proč to lidé zde chtějí stále obcházet??? ještě nikdy, se mi nestalo u úřadu v ČR ani jinde v zahraničí, že bych po právoplatném usnesení úřadu, dostal jakousi složenku s jiným číslem účtu a měl podle ní zaplatit, bez předchozího oznámení o změně účtu, to oznámení však dostávám také písemně a do vlastních rukou.

Možná by bylo dobré to vše zrušit a nastolit na celém světě jeden velký Neználkov!

Často se setkávám s tím, že lidé obchází to co je dané a když se někdo ozve, tak je pošpiněn a zde vyminusován, což považuji za VELMI hloupé a svědčící o lidském rozumu/pochope­ní/jednoty a práva.

Ale některé věci jsou opravu nad rámec pochopení určitého člověka o tom není rozhodně sporu.

Jsem rád, že jste pochopil samotný dotaz a odpověděl na něj tak jak jste nejlépe uměl, ale možná vás ještě napadne něco lepšího a ujmete se další odpovědi.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.