Vložil lake, 15. Říjen 2012 - 6:29

Pane Patočko,
Vy jste ale neprakta… Vzájemné porovnání dvou indikátorů je proveditelné, jde o běžný postup a velmi rychle to odpoví na otázku kdo má při reklamaci pravdu. Naposledy něco podobného provedl můj automechanik, když na mém Citroenu hledal závadu. Zabručel že by to mohla být váha vzduchu. Zkusmo zamontoval novou a když se chod motoru nezlepšil, věděli jsme oba, že závadu je třeba hledat jinde.

Kdyby mechanik postupoval podle Vás, asi by součástku prostě vyměnil a mne by to stálo 2800 Kč. Vždyť podle Vás se dvě zařízení porovnávat nesmějí, že ano. K čertu s takovými salóními teoretiky!

Poznámku že je to „metrologický nesmysl“ jste si mohl odpustit: ani slovem jsem se nezmínil, že by porovnání dvou indikátorů nějak nahrazovalo metrologické ověření (kterému – jak jistě víte – indikátory nepodléhají).

O nastřelení upevňovací sady zřejmě mnoho nevíte, já ano. Na litinový žebrový radiátor se nic nenastřeluje, používá se dlouhý šroub a dvě tvarové podložky. Navařuje se pouze na plechové radiátory a jde o jediný šroub M5×16.

Nikoho nepřesvědčuji. Jen říkám co lze udělat a jak lze v důkazní nouzi získat podklady pro úspěšnou reklamaci: http://www.portalsvj.cz/…merice-tepla#…

lake

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.