Vložil Anonymous, 5. Prosinec 2007 - 16:29

Díky za Váš komentář. Ano o této variantě jsem již četl na jiném portálu a navrhl ji na shromáždění ale nikdo o tom nechtěl slyšet. Proč taky, pro ostatní je samozřejmě lepší když jim okna zasponzoruju než naopak. Spravedlivé by bylo, kdyby mě bylo k ceně oken připočteno navýšení ceny o náklady z úvěru, tak jak jste uvedl. Počítal jsem s komplikacema ale tohle jednání SVJ mě hodně překvapilo. Je možné toto jednání SVJ napadnout právní cestou? Přece nemůže někdo doplácet za neschopnost druhého. To nemá se sdružením nic společného ale spíš s dobou nedávno minulou.

Okna jsem si nechal měnit někdy v dubnu letošního roku a nikoho jsem se neptal. Nevím jak přemýšlejí ostatní ale já jsem vzal v potaz tyto faktory:

  1. Nevím kdy se budou okna měnit? Za rok? Za dva?
  2. Chci rekonstruovat a nechci aby mě někdo po reko v blízké (nebo vzdálené) budoucnosti rozbil byt kvůli oknům.
  3. Chci ušetřit za vytápění.

Nedovolím si nezareagovat na poznámku ke komentáři jistého pavelsvj (at) centrum.cz. Samozřejmě, že po nikom nechci částku za kterou jsem okna pořizoval. Já jsem nenapsal, že nebudu platit do fondu ale, že nechci platit do fondu za úvěr a za poplatky s ním spojené. A toto by mělo být zohledněno. Doufám, že je to logické!!!

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.