Vložil FrantaF, 22. Září 2012 - 9:36

Pane lake. Udělám krátké shrnutí našich příspěvků. Snad z toho vyplyne, proč platí Vaše poznámka, že ve většině příspěvků se diskuse nedostala ke zřetelnému závěru. V prvním svém příspěvku jsem vyjádřil pochyby, zda je správná interpretace § 11 odst. 3 ZoVB ve Vašem příspěvku, „že i neschválené (nebo neplatné) usnesení je platné, pokud se nikdo neobrátí na soud“. A položil jsem otázku, zda to skutečně platí. Dodal jsem, že se rád poučím.

Vy jste odpověděl mnoha slovy, ale na moji jedinou otázku (pochybnost) jste neodpověděl.

V dalším příspěvku jsem ve zdrojích, na které jste odkazoval, našel novou informaci pouze ve Vaší větě „Co se řádně odhlasovalo a oznámilo, platí“. V uvedeném tvaru, je výrok neurčitý, protože, jste neuvedl, co se skrývá ve slově „řádně“. Pokud je to Vaše věta, měl byste definovat, co je „řádné odhlasování“, případně byste měl slovo „řádně“ vypustit. V obou případech pak bude význam věty zřejmý a v každém z uvedených návrhů asi jiný.

Vaše obsáhlá odpověď opakovala pouze již známé pravdy, které se dají vyhledat.

Přitom podstata sporu byla v obou diskusních tématech právě o tom, co má vyjadřovat Vaše „řádně“, pokud vůbec do věty patří. Mohu se domnívat, že to sám nevíte. Tím, že mi opakujete totéž, navíc na co jsem se neptal, děláte z jednoho z nás pitomce, který nic nechápe. Pokud ostatním místo rad chcete náhradou poskytnout zábavu, beru to. Začíná ve mně hlodat myšlenka, že Vám jde v poslední době spíše o množství vět a odstavců, než o skutečné rady.

FrantaF

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.