Vložil NeznáIek˙ (bez ověření), 2. Září 2012 - 23:35

nevím kdo je tu nemocný. Ale opravdu si myslíte… …nějaký „nemocný“ předseda jako já…

  • ..to se pozná z reakce přispěvatele. Pokud jste schopen přiznat – dokonce veřejně – že Vy patříte k těm „nemocným“, pak to ale svědčí o tom že Vaše jednání, ač možná plynoucí z Vámi přiznané nemoci má i část „kriminální“, protože Vaše verbální projevy mohou naplňovat příznaky „..šíření infekčních onemocnění“.
    Za příznak takového onemocnění lze nepochybně považovat halasné obhajování instalace způsobem ad-2) bez souhlasu všech osob tímto postupem „postižených“.
  • pokud někdo poukazuje na „praxi“ a navádí tím Neználky k ignoraci nebo obcházení zákona (…případně používá „hospodské výrazy“ pro označení správního orgánu, který je oprávněn započít správní řízení) pak není jen nemocný ale je to GAUNER
    (já ale nevěřím, že by jste se odvážil v písemné komunikaci s UOOU nazývat jej „šmejd-úřadem“, to si jen zde na Portále – anonymně – pouštíte „ústa na špacír“. Je to tak, že?)

…nevím kdo je tu nemocný. Ale opravdu si myslíte, že každé SVJ s kamerami je nainstalovali „silou“…

  • opravdu si „nemyslím“ „že každé SVJ s …“. Z mých vět lze vyvodit jedině, že pouze NĚKTERÉ – a příkladem by mohlo být to Vaše SVJ, avšak já nemohu posoudit zda situace konkrétně Vámi vedeného SVJ porušuje zákon a jakým způsobem, když jste se plně neidentifikoval. Pokud nevíte kam se obrátit – napište sem ICO svého SVJ a nepochybně se zde najde někdo kdo Vám poradí :))
  • Je také velmi NEpravděpodobné, že se o přístupu Vašeho SVJ dozví případný nabyvatel BJ ve Vašem SVJ ze Stanov – jak předpokládá LAKE tvrzením, že by jedině tam mohlo být uvedeno. Netvrdím, že by to tam být nemohlo ale příkladem budiž první SVJ z nalezených v registru UOOU
    • Homework (pro všechny kdo souhlasí s názory pana Anona ale i pro kohokoliv)
      Zkuste dohledat za pomoci registru UOOU a rejstříku SVJ, čím by některé „registrované SVJ“ (např.26432021), nabyvatele BJ informovalo DOPŘEDU o změně Stanov ve smyslu „provozování kamer“.
      Odhadovaný čas na řešení: 10min. Úkol je vhodné provádět samostatně. :)))

Neználek

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.