Vložil CocaCola (bez ověření), 1. Září 2012 - 23:30

proč teda Anonovi na názoru toho „šmejd-úřadu“ tak záleží? Přece nejni podělanej a „má koule“ ne? Já to vidím tak, že LŽE až se mu vod huby práší a ten papír nemá. (stačí se podívat do registru UOOU a spočítat kolik je SVJ-ček co ho mají…z více než 50.000 jich je registrovaných do 500 tedy jedno necelé mizerné %) Anon se tu prostě klepe, se aby se nenašel někdo, kdo jeho i ty jeho přiblblíky „usmaží“. Proto tady řve jak postřelenej kančík a myslí, že ty jeho slinty někoho zastraší.

Tady ten server vypadá, že je prolezlej samejma STB-ákama a „starejma Blažkovejma“ všeho druhu. A rada dát to do Stanov – no jen to tam dejte – zákon nic takovýho nepovoluje a tak budou Stanovy v tomto bodě neplatný a nevymahatelný – stejně jako nelze Stanovama založit soukromou Policii nebo vyloučit „kliku rovnějších“ z placení nákladů za služby nebo prodat vlastníkovi byt nad hlavou nebo za jeho prachy nakoupit pískoviště po celým okrese. Jak jednoduchý. Odpovědnost na novýho chasníka se pak přenáší asi stejně jako „dluhy co nemaj nožičky“. Nepřenášej to nám tady „velký rybník“ vobjasnil.

Taky se mi líbí žvást „Kupující se přeci musí dopředu seznámit se…“. Kde se má s tím nabyvatel seznámit? Že by někdo cpal všechno do rejstříku společenství? Ne. Jen kecy. A přispěvatel „velký rybník“ tu tvrdí, že Stanovy v rejstříku jsou? Houby. Stačí se podívat a zjistíte kolik Stanov v tom rejstříku je. Minimum. Ani ty Stanovy od pana „velkýho rybníka“, tam nejsou. A co takhle taky říct, že když tam již jsou tak jen většinou JEN TY PRVNÍ Stanovy (a případně papír o změně členů výboru) ale ty další změněné Stanovy tam již být nemusí… a taky většinou nejsou..... Prostě proto, že nejsou v zákoně žádné sankce jako u obchodních společností.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.