Vložil Zbyšek (bez ověření), 23. Srpen 2012 - 4:30

Mně je na nic sdělení jak to proběhlo u vás, ale jak se zachovat v popsaných situacích. A protože od laxních vlastníků zatím nemohu očekávat nic, tak jaké právní prostředky použít, aby se zjednala náprava.

Ona se u nás dělalo nejen bianco ale na základě fingovaného dodavatele vyvěšeného ve vestibulu,autor falza místopředseda. Fingované činnosti ve výčtu prací atd. Tedy jednání nikoliv chybné z neznalosti ale řada vědonmých podfuků, které lidé dík své pasivitě spolkli.

Jinak, vaše informace je nepřesná – např.termoomítka povolení nepotřebuje.U po­lystyrenu stavební úřady někde vyžadují projekt, jinde ne, staveb.zákon má na dvou místech dva výklady. Pokud ale někdo dá EPS nad půdorys (nižšího) sousedního domu, je to již změna stavby se vším všudy,u nás i s památkářem. Navíc,je-li řádný projekt,je tam i požární zpráva a pak by se nestalo,že špatně nalepené nejlevnější EPS (riziko podhoření,nez­háší..)navíc těsně u sousedových komínů,navíc ve výšce kde se již použít nesmí vůbec, již je požárním rizikem a bude se muset (za peníze SVJ ?)odstranit. Přitom jde o hmatatelný výsledek akce dvou šíbrů.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.