Vložil Matějka Jaroslav, 12. Listopad 2007 - 9:01

Vážený Anonymousi, především všichni ostatní. Mé vyjádření k nesouhlasu Anonymouse:

  • k bodu „a.“ – Údaj, zda se jedná o bydlícího vlastníka či nebydlícího je důležitý údaj. K čemu je výbor společenství či člen výboru, který v domě nebydlí, pouze jednotku vlastní a pronajímá? Může se takový vlastník operativně podílet na správě domu? Nutné okamžité rozhodnutí výboru a podpis na objednávku, smlouvu, převzetí provedených prací apopd. Proto je tento údaj, dle mého názoru, důležitý údaj, aby se ostatní členové mohli při volbě správně rozhodnout rozhodnout.
  • k bodu „b.“ – V souladu s platným ZoVB se jedná o údaj – odvozený z prvního dvojčíslí rodného čísla – jediného správného identifikátoru osoby.Jak rozeznáte Josefa Nováka-otce a Josefa Nováka-syna, každý vlastní jednu jednotku nebo jsou společnými vlastníky jedné jednotky?

Vážení, zveřejnil jsem návrh Volebního řádu, podotknul jsem, že je nutné jej upravit dle stanov SVJ. Do teď tak nikdo z vás neučinil. Uvnitř společenství (uzavřené skupiny osob-vlastníků) nejsou osobní údaje dle výpisu z katastru nemovitostí a v souladu s OZ nezákonnou informací.

Matějka

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.