Vložil FrantaF, 23. Červenec 2012 - 15:02

Nenašel jsem další chybu. Pochybné mohou být hodnoty polohových redukcí, které jste neuváděl přímo. Musel jsem je odvodit z ostatních „podezřelých“ hodnot. Korekce můžete po stažení příkladu přepsat přímo v tabulce a podle stručné instrukce (L1 =0 a po všech změnách L1–1), kterou jsem tam doplnil, přepočítat.

Můžete je pro mne také napsat, pokud nejsou správné.

!!!!!!!!!Doplňuji posouzení výsledku!!!!!!!!!!­!!!!!!

Podíval jsem se na polohové redukce (nebyly uvedeny, ale pouze odvozeny z dat) a zjistil jsem, že u sporného bytu 11, nemám žádnou redukci. Doplnil jsem tedy redukci 30% (totéž jsem dal k bytu 10, kam to asi také patří, ale vzhledem k nízkým hodnotám dílků to tam nehraje roli).

Rozdíl mezi kontrolními a zaslanými hodnotami klesl na nevýznamnou velikost. Výpočet respektuje zásady vyhlášky stejně jako u většiny rozpočtářů. Malý rozdíl může být způsobem nepřesným předáním vstupních údajů. Některé součty v datech nesouhlasily přesně. Nemá cenu se tím zabývat. Předpokládal jsem, že to budete schopen zkontrolovat a opravit sám. Přidal jsem graf porovnávající celkové hodnoty a přesunu příklad opět do stejné složky. FrantaF

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.