Vložil NeznáIek˙ (bez ověření), 20. Červenec 2012 - 22:56

…Stínování hodnot odchylky od průměru vyjadřuje, zda…

  • OK, nějak jsem si nevšiml druhého $ :)

…O „fyzikálních principech“ jsem tvrdil totéž. …

  • totéž jako kdo ?
  • když tvrdíte, že ten algoritmus (§4/3) MUSÍ dodržet „fyzikální principy“ ? – tedy prosím.. uveďte mi sem § a citujte ho, která o tom v té Vyhlášce-372 nebo v jakémkoliv jiném předpisu hovoří. Protože pokud to dokážete jistě to pomůže mnohým, v jasné orientaci a třeba i některým zástupcům rozúčtovacích firem s jejich proprietárními systémy, kteří si zde také čtou.
    Já si dovolím být toho názoru, že §4/3 neuvádí jak a komu se má ztráta (tj.náklad nad 140%) naúčtovat a právě proto, že to neurčuje a není li dle §9a/2 usnesen třeba ten LAKEM uváděný a Vámi podporovaný „princip zohledňující fyzikální principy“ pak by měl nastoupit §13/7.

    Pokud nesouhlasíte, tak uveďte kdo ve Vašem SVJ tedy hradí ten náklad nad 140% a jakým způsobem. Mne by to opravdu zajímalo, nepředpokládám že by jste doporučoval něco, co by jste si sám v realitě nevyzkoušel.

…řádně odvozených údajů a zřejmě souhlasu všech vlastníků…

  • já přeci netvrdím, že LAKE-způsob, by nebyl „nice to have“ ale prostě nikdo takový nemá (a ani Vaše tabulka na SkyDrive jej nemá – nebo ano?) a zjevně nepoužívá o čemž svědčí zdejší breky.
  • a pokud se domníváte že jsem někde tvrdil že §9a/2 je způsobem jak někoho poškodit, pak jsem to neuvedl jako návod ale jako fakt který ze zákona plyne. Jakou má souvislost Vámi uvedený §17/3 s tématem mi jasné není.
  • pokud jde o „souhlas všech vlastníků“ pak ten je nutný pouze pro „dohodu“ dle §15/1 – příspěvky na správu. Služeb se to ale netýká, to jistě víte. Těch se týká právě §9a/2. Co dokážete pomocí §9a/2 (nebo i bez něj) je uvedeno příspěvku Platba ztráty za celý dům a čtete tam někde že bych radil jak §9a/2 zneužít? Ne, že.

…jaký je rozdíl mezi pojmy náměr a dílek který používáte na SkyDrive…

  • ještě na tuto otázku ve Vaší odpověď nevidím (třeba tam je ale já ji nevidím)

Neználek

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.