Vložil Jar (bez ověření), 1. Červen 2012 - 16:07

Neználku, autor dotazu si zaslouží radu za takové jednání? Může doplnit svůj dotaz? „snažíme se zrekonstruovat náš dům a odsouhlasili jsme si půjčku v bance“ Popište, jak jste odsouhlasili! Všichni s ní souhlasili? Uveďte přesný text usnesení, o kterém jste hlasovali, autore. „Na výstavbu máme 20% našich peněz a o 80% jsme žádali. Banka rozhodla, že protože by jedna majitelka mohla mít problém se splácením, dá nám půjčku jen 70%, sníženou o 10%, což je poměr jednotky na domě té majitelky.“ Chybí Vám tedy 10% z ceny rekonstrukce, kolik je to Kč?

„Proto jsme si odhlasovali“ Kdo a z jakého titulu o něčem takovém hlasoval?

„že těch 10% musí majitelka sehnat sama a vložit na účet“ Jak někoho může něco takového napadnout, proto to zamyšení Neználku! Má to jít ukrást?, autore dotazu?, Nebo jí radíte vzít si úvěr na nekřesťanský úrok, Neználku autore?Banka jí nepůjčí, hotovost asi nemá, autor příspěvku by jí nevypomohl? To aby se teď bála vylézt bytu, ta, jež není pro banku dostatečně věrohodná, ne

Majitelka ale odmítá s tím, že za to nemůže. Asi je slušná, autore, jinak by odmítala značně naléhavěji!

Můžeme ji nějak donutit dodržet závazné hlasování? Zveřejněte text usnesení, o kterém se hlaosvalo. Ať všichni vědí, co jste si odsouhlasili.

Lake to rozebere z právního hlediska určitě lépe, jak jsem řekla, já se na studia teprve chystám:-), ale zavání to silně!

Neználku, trochu jsem při pátku odbočila k moralozování, ale počkáme, co autor dotazu, ano?

Jar

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.