Vložil Karel Fiala (bez ověření), 2. Červen 2012 - 13:50

Pane Neználek, předem než začnu dále psát, tak chci jen napsat, že proti Vám nic nemám, diskuze zde sleduji celkem často a sleduji, že máte dobré názory a mne už nejednou věc osvětlil.

Zpět tedy k tématu.

Bezpráví považuji za velice špatné, ale bohužel se děje a co hůř velice často. Napsal jste, že bude zřejmě třeba na mě štípat dříví důrazněji, věřte, že se tak nedávno stalo, když náš předseda přišel s něčím novým a já měl jen otevřenou pusu a nechápal, zde jsem se razantně ohradil a předem řekl, že pokud takto chtějí rozhodnout, pak se po takovém usnesení obracím na soud. Otevřela se velká diskuze a nakonec se vše obrátilo a návrh předsedy se změnil. Ovšem dodnes jsem označován za rýpala, vyhrožovatele a velkého chytráka. Lidé v domech leckdy vůbec netuší o čem je řeč a především co říkají Stanovy, nebo ZoVB.

Víte já sám neznám vše, nejsem, kdo ví jaký chytrák, nerozumím všemu, čas mám, ale ne mnoho. V našem domě a to mě prosím věřte, není více než dva další lidé, kteří by případně chtěli pracovat ve výboru. Pak je velice těžké vysvětlovat současnému výboru, jak se některé věci dělají a obzvláště pokud už současný výbor veřejně řekl, že už přemýšlel nad rezignací. Člověk pak musí dobře zvážit, co udělá.

Věřte, že se dnes domu vracím s tím, jaké by to bylo pěkné, když by v našem domě vše fungovalo jak opravdu má, když by lidé trochu více přemýšleli a podporovali toho kdo je v právu a požadovali pořádek.

Toto je kolikrát pro nezájem a neznalost vlastníku nemožné a to je hřích a velký problém.

Ač s Vámi naprosto souhlasím, bezpráví se mnohdy děje. Jen málokdo z vlastníků ho je však často schopen zastavit aniž by rozložil toho, kdo bezpráví zapříčinil. Pokud se mu to však podaří, pak také musí vědět co dál, pokud takoví výbor odstoupí.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.