Vložil lake, 26. Květen 2012 - 14:34

Pane NeznáIku, těch Vašich nesmyslů je už trochu moc. Neexperimentujete zase s houbičkami – lysohlávkami? Neumíte-li tazateli poradit, alespoň jej neuvádějte v omyl.

  • Vyhláška č. 197/2004 neexistuje.
  • Pokud jste měl na mysli vyhlášku č. 194/2007, ta neobsahuje žádnou zmínku o vytápění na 13°C. Pletete si to s teplotou vnějšího vzduchu, viďte?
  • Je nesmyslem radit tazateli, aby kontroloval „zda z Vyúčtování plyne, že 60% SS zaplatí také majitel prázdných bytů“. Takovou podmínku ohledně SS (spotřební složky) žádný právní předpis nestanoví.
  • Radíte tazateli: "… zjistěte zda Vaším bytem prochází část „otopné soustavy“. Tuhle pitomost myslíte vážně? Posíláte tazatele, aby se v jednotlivých místnostech svého bytu přesvědčil, že tam opravdu, OPRAVDU má namontované trubky a radiátory? To jsou ty lysohlávky …
  • Pokud to nevíte, celá budova byla zkolaudována s centrálním vytápěním v obytných místnostech. To už tak ve střední Evropě bývá, máme tu takové klima, víte?
  • Je nepravdivé Vaše tvrzení, že tazatel může „nebýt rozpočten dle Vyhlášky 372“ na základě toho, že si přitápí nějakým vlastním zdrojem. Není tomu tak. Byt tazatele je součástí zúčtovací jednotky a proto se účastní rozúčtování nákladů na vytápění v této zúčtovací jednotce. Přečtěte si § 2 vyhlášky č. 372/2001 Sb.

K vynětí ze zúčtovací jednotky by tazatel potřeboval souhlas ostatních vlastníků a svolení Stavebního úřadu. A Vy, NeznáIku, dávejte si na ty houbičky větší pozor; je to prevít.

lake

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.