Vložil RJ (bez ověření), 21. Květen 2012 - 14:13

Pane Lake. Promiňte, ale stále nechápete a nestačí Vám napsat několikrát abyste mi nepřipomínal měřidla a že se ptám na něco jiného?

Vezměme těch 60%, jako že jsem tam plácnul jen tak ale stále píši o něčem jiném. Lituji, co mám vlasů na hlavě, že jsem tam dal nějaký údaj, protože stále píšete o kontrole měřidel.

TAK JEŠTĚ JEDNOU: Sám budu odečítat měřidla, měřidla budou zkontrolována a budou v pořádku. Nyní máme nový hl. vodoměr, k jeho činnosti nemám námitek. Stačí??? Pouze se projeví odchylka na Hl. vodoměru na patě domu třeba nějaká malá. A tuto malou odchylku neboli ztrátu bych chtěl rozdělit spravedlivě mezi počet bytů. Jistě víte, že firmy to počítají v závislosti na spotřebě a ten kdo má malou spotřebu zaplatí i méně peněz za ztráty na vodě nežli ten, kdo má velkou spotřebu vody. Ale ztrátu může zavinit majitel bytu, který není půl roku v bytě a kape mu kohoutek a nenatočí na vodoměru v bytě nic . Má to zaplatit jiný uživatel? Mohu porušit vyhlášky usnesením členské schůze v Dobré víře? A kde najdu zdůvodnění pro tvrzení na schůzi? Vezměte náměry ,,JAKO" věrohodné. Prosím pochopte, že jde zatím o modelovou situaci a nikoliv používat nevěrohodné náměry vodoměrů.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.