Vložil Choman (bez ověření), 4. Květen 2012 - 9:56

Dobry den To ze nase spoleccenstvi nechce resit rozpocitavani sluzeb dle podilu je to velka bida. Spravce ktereho zadam o predlozeni poctu lidi uvadi jeden pocet gdyz ho pry dane sytuaci upozornjuji ze v sousednim byte bydli misto jedne osoby try. Tak ten pocet ihned upravi. A smejese do oci. O tom prej nevedel. Ze tam mesic bydlej nove lidi. A vypadam jako nejakej praskac v ocih sousedu. Neni to prijemne. Ve sklepich jako nebytovych prostorach bydlej dalsi lidi ktere samozejmne nejsou registrovane. V dalsim byte gde je zrizene kosmeticke studio. Pere se pradlo ve dne i v noci. Vodu nigdo nesetri.

Na tom se docela da delat kseft gdo by htel otevrit rucni myti aut at se prihlasi hodim prez okno hadicy z teplou vodou a muze se zacit pracovat zadne naklady.

  • To ze mame platit pouze jednoho cloveka mne nenapadlo. Nechci byt neplaticem Je to spravedlive.
  • Spravce mame externiho pracuje pro nas dum jako zivnostnik. Takze to ČOI bylo by ucinne.

Tu reklamace o nespravnem poctu lidi jsem posilal doporucene na adresu SVJ. Jesli to neni chyba ze tu reklamaci sem neposlal spravci?

  • nahlasime pouze jednu osobu ( jesli je to mozne udelat I zpetne za rok 2011)
  • s instalaci meridel byly u nas doma instalateri ktere nemuzou najt stoupacky primo pro nas byt u nas jedna stoupacka jde pro 3–4 byty
  • Nainstalovat externi meridla do kuchyne na zahod a do sprchy umyvadla vyhazi na vetsi investice jedno meridlo stoji kolem 3500-Kc
  • Platit budeme a to pres notarskou uschovnu

Ten stav uz se tahne z minuleho roku zhruba 6 mesicu

Htelsem zvlast podekovat za odbornou strucnou odpoved panu Neznalkovi :) bylo-by mozne dostat na vas nejakej kontakt e mail nebo telefon Byl by velice vdecnej.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.