Splňuje váš dům normu čsn en 15780??

Vložil J.Ludvík (bez ověření), 9. Únor 2019 - 22:53 ::

Dobrý den vážení občané bytových jednotek.

V současné době je možné provádět čištění a dezinfekci odtahových potrubí v panelových domech . Díky této službě se tak snižuje riziko požáru a množení bakterií ve ventilaci v domě. Vše se provádí moderní a osvědčenou technologií s maximálním ohledem na kvalitu a bezpečnost. více informací je možné zjistit na telefoním čísle 722 631 222 nebo emailem ludvik­jakub@seznam.cz

    Štítky (beta): Přidejte nový štítek vepsáním, smažte kliknutím na křížek (pouze pro přihlášené). Zobrazte další diskuse s daným štítkem kliknutím na štítek. Seznam štítků.

    Vložil JPa (bez ověření), 10. Únor 2019 - 0:43

    Vše se provádí moderní a osvědčenou technologií s maximálním ohledem na kvalitu a bezpečnost. To jste nám toho napsal. Jaká je osvědčená technologie a odkud se vlastně to čištění provádí? Ze střechy? Uveďte nějaké podrobnější informace.

    Vložil J.Ludvík (bez ověření), 9. Březen 2019 - 10:20

    Dobrý den

    Doporučuji navštívit naše webové stránky

    https://jal-servis.webnode.cz/

    Vložil P_V (bez ověření), 11. Únor 2019 - 15:04

    Co myslíte, přijde ještě pan Ludvík nebo Jakub, aby odpověděl a dostál tak významu slova diskuse? :-)

    Mně by to také zajímalo. Máme v bytovém domě větrací potrubí, do něhož jsou přípojky zaústěny tak, že uvnitř potrubí je plechové kolínko obrácené vzhůru, prý aby se posiloval tah. Takže jak by pan Ludvík čistil toto, aby vymetaná špína nenapadala do těch přípojek, nebo aby mu kartáč nevlezl k někomu do bytu?

    Vložil J.Ludvík (bez ověření), 9. Březen 2019 - 10:05

    Dobrý den

    V případě že se čištění provádí tak je většinou prováděno ze střechy domu. Na odstranění prachu a jeho odsátí je použito odsávací zařízení které v součinnosti s odstraňováním prachu prach odsává rovnou z potrubí. Díky tomu pak nehrozí aby prach vnikl do bytových jednotek.

    Vložil J.Ludvík (bez ověření), 9. Březen 2019 - 9:58

    Dobrý den

    Každé odvětrání je něčím specifické, a je třeba provést technickou prohlídku systému nebo alespoň fotografii stávajíco stavu pro návrh postupů prací a navržení nářadí.

    Vložil Levý (bez ověření), 9. Únor 2019 - 22:59

    Rourou mi jde kouř a smrad do bytu. Jak to vyřešíte?

    Vložil J.Ludvík (bez ověření), 9. Březen 2019 - 10:01

    Dobrý den

    Pokud vám jde zápach do bytu je potřeba provést prohlídku odtahových cest čili hlavního odtahového potrubí. Je li ve vyustění v odtahovém potrubí překážka , může být příčinou cokoliv. Doporučuji provést kamerovou prohlídku potrubí se zaměřením na překážku.

    Volby prohlížení komentářů

    Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".