Vložil NeznáIek˙ (bez ověření), 29. Duben 2012 - 14:42

…Může někdo zodpovědět PODLE ČEHO jsou provozovány kamerové systémy např. na benzínových pumpách a zejména v super, hyper a mega marketech…

  • aniž bych si myslel že jde o „ kecy či dohady,“ pak míním že většinou podle zákona 101/2000 §5/2; samozřejmě. Bohužel je faktem, že §§ zákona 101/2000 jsou vymáhány bezzubě. Jsou to jen takové „noviny na odhánění hmyzu“ nikoliv „repelent“ či moskytiéra.
  • záznamy v supermarketech jsou ale určeny VÝHRADNĚ na ochranu především pak ekonomických zájmů těchto obchodních řetězců – ale snad zatím ANONYMNě (nemám indicie opravňující domnívat se něco jiného).
  • personifikovat tyto údaje např. za údajným „správným zacílením reklamy“ (s výjimkou explicitního souhlasu samozřejmě) považuji za vadné, za špiclování, za vytváření STB „v malém“

  • je pouze na vůli znovu nenavštívit místo nakažené „snětí kamerové nákazy“. Ale i supermarketu pokud nebudete „policejně řešen“ – je podle mého zaručena „relativní“ ANONYMITA.
  • záznamy pořizované ve VNITŘNÍCH prostorech SVJ již podle mne vůbec anonymní nejsou. Shromažďování údajů v SVJ (obecnou kategorií „Onann & Blažková“) považuji za nebezpečné již proto, že umožňuje – vytvářet osobní profily a návyky jednotlivých osob v SVJ a tyto údaje předat skupinám, které se především organizovaně zabývají činnostmi specifikovanými v §205 a §207 TrZ nebo jinými dle vhodných definic.

Neználek

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.