Vložil Karel3 (bez ověření), 26. Duben 2012 - 23:23

Já se snažím řešit vše s chladnou hlavou. Jako bláznivý Ivan tedy jako Vy reagoval i náš výbor když jim bylo sděleno, že stížnost na porušování zákona byla podána. Pro dokreslení situace doplňuji:

  1. v rámci realizace „opravy výtahu“ byly bez souhlasu spoluvlastníků instalovány kamery 1.uvnitř výtahu (3×) 2.vně výtahu (3×) 3.na chodbách vestibulu (6×;+vidění ve tmě) 4.venkovní kamera (1×) 5.kamery směrující na jednotlivé požární skříně v každém patře SVJ (3×4) 6.střecha (1×;+vidění ve tmě). Na sklepy kde se staly ty zmíněné krádeže se nedostalo. Údajně proto že zbytek kamer to spolehlivě ochrání. V realitě proto, že synek pana Předsedy zde má fitness-místnost. Tyto hydranty jsou těsně před jedním ze dvou bytů na patře. Kamera tedy zabírá skříň a vchod do jednoho z bytů a kohokoli kdo do předmětného bytu vejde. Částečně snímá i vnitřek bytu při otevření dveří.

  2. snímáno je tedy 25% bytů a vadí to mně resp. celkem 20% vlastníků. Ostatní se údajně cítí bezpečněji – samozřejmě ti na které kamera nemíří a v těch 5% vlastníci nebydlí.
  3. poslední „prý smířlivý“ návrh Výboru je, že prý aby bylo jasné že nedochází ke zneužívání, že bude najmuto od správce „řešení“, které záznam zpřístupní na internetu „s přístupem přes heslo“. Když o svém „smířilvém a otevřeném“ řešení diskutovali – zvažovali i možnost „YouTube“. Proti té se ale jeden člen výboru postavil – protože jsme jej přesvědčili k přečtení §180 TrZ, tak jen proto tato synek pana Předsedy od této možnosti upustil.

  4. Takže jěště se mne ptáte pane Předsedo-anonne o co mi jde? Co myslíte, o co asi?
    Nikomu nepřeji nic zlého, ale Vy by jste si náš systém zasloužil plnou měrou.
    Nejsme paušálně proti všem kamerám ale proti těm směrujícím na byty a ty ve výtahu „přes ty nejede vlak“.

Karel

PS: pro pana Předsedu-Anona: převčírem dávali velmi trefný dokument:
„…cesta za odhalením, kolik citlivých a zneužitelných údajů shromažďují státní aparát i soukromé společnosti o občanech Spojeného království“ zde: http://tv.sms.cz/…ratr-se-diva – co platí ve Spojeném království platí v Čechách dvojnásob.

A zde http://www.ceskatelevize.cz/…-sviti-rude/ je návod jak to můžete zařídit u Vás.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.