Vložil anonn, 26. Duben 2012 - 6:03

Dokud budou soudy v ČR soudit jak soudí bude to tady stát stále za h****. Porovnávat právo na soukromí proti právu na ochranu majetku a zdraví a života – proč ne? Ale selským rozumem má jasně vyhrát právo na majetek, zdraví a život ne nějaké přiblblé soukromí:

  1. Záznam průchodu osoby vchodem do domu NENÍ soukromí – může vás tam tak jako tak vidět kdokoliv z ulice, z domu, pošťačka, návštěvy v domě atd. Kamera nepřináší žádnou informaci navíc proti stavu bez kamer. Jediná přidaná hodnota je právě účel kamer – až při potřebě prokázat nějakou trestnou činnost se lze zpětně podívat kdo co provedl.
  2. Narušení „soukromí“ viz bod 1 se bojí především lidé, kteří vědí proč. Slušnému člověku co projde domu do domu vůbec nevadí že ho někdo viděl nebo natočil (mimochodem oboje shodně narušuje ono „soukromí“). Vadí to jen lidem s nějakou morální „vadou“ – ti co chodí domu po nocích ožralí, případně s milenkou apod.
  3. Na ulici je už dneska spousta státních kamer které samozřejmě natáčejí stovky a tisíce vchodů do domů v republice. Proč toto najednou jde?
  4. Denně vidíme v telce natočené ZMETKY a ŠMEJDY co jsou ještě tak blbí že se nechají při svých rejdech natočit. JEDINĚ DOBŘE! Nebýt kamer bručelo by v kriminále výrazně méně těchto živlů! „Rád“ připomínám případ toho vraha co zavraždil ženskou v paneláku a zabalenou v koberci jí vynášel chodbou z domu. Díky kamerám U VCHODU se toto podařilo prokázat. Sice se ztrátě života zabránit nepodařilo ale povedlo se aspoň potrestat VRAHA. A proti tomu chce někdo stavět na jednu váhu nějaké „soukromí“ na chodbě domu?

Předseda

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.