Vložil anonn, 26. Duben 2012 - 5:46

Na tom že ten úřad je plný blbů trvám, nebudu připomínat trapné kauzy jako např. s Google street view = ostuda pro ČT všude po světě.

Cituji „magor-úřad svoje mínění o tom kde je třeba 100% zveřejnil zde“ – ano, ale co tento cár má jako znamenat? To není zákon že ne? Nejhorší na tomto úřadě je, že si sám vykládá zákon podle sebe, sám si tvoří svoje pravidla. A co je na tomto úřadu velice „zajímavé“ – NEMÁ dohledový/nadřízený orgán! Tedy lidi tam si myslí že můžou cokoliv a podle toho se chovají.

Jak jsem napsal vedle v příspěvku – 100% souhlas je holý a neproveditelný nesmysl, který dokonce ani sám ten „úřad“ nedokáže vysvětlit, protože to ani nejde.

A ještě ke škodám – kamery samozřejmě brání škodám a tedy se velice těžko porovnává náklad na kamery se škodou nebo snad dokoncem zranením/smrtí která se nestane!

A poslední dotaz – O CO VÁM JDE? Aby SVJ dostalo pokutu a kamery se musely hodit do šrotu? Komu to pomůže? Kdopak to asi zaplatí nebo už spíše zaplatil? Jde vám jako každému SVJ-prudiči pouze o pomstu o nic jiného!

Předseda

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.