Vložil NeznáIek˙ (bez ověření), 25. Duben 2012 - 23:14

pane „Tomas Pech“
ano já připouštím, že nejsem DĚD VŠEVĚD. Ano a možná se Vám moje argumentace zdá manipulativní. A ano jistě mnoha věcem nerozumím (číst a psát ale umím) ale rád se naučím nové věci. Je tedy jen na Vás aby jste tuto Vámi tvrzenou manipulaci pojmenoval a ukázal černé stránky mé duše, která se Vás a Vaše vývody snaží zmanipulovat.

Uvedl jsem konkrétní příklad reálné situace tak jak plyne z jednání Shromáždění konaném v r.2010. Jestli tvrdíte, že kulhá BEZ VYSVĚTLENÍ, tak je zjevné že se jen snažíte vybruslit z pro Vás neuchopitelné situace. Pokud jste Vy uvedl konkrétní odpověď, a to zda bude 5-té hlasování přijato či nikoliv, tak JÁ TO VE VAŠÍ odpovědi NEVIDÍM. Já se na Vás nepotřebuji argumentačně vytahovat. Prostě jestli podle Vás stále nechápu tak mi to vysvětlete nebo mne rozcupujte a tečka. O ničem jiném debata není – jen o Vaší volbě výběru.

Neználek

PS:administrátor (Bilak) tady tvrdil, že příspěvky slušné nemaže. Dal ale možnost mazat i jiným. Jestliže postup, který jsem prezentoval z našich pravidel pro vedení Shromáždění považuje MAZAL …asi za urážlivé nevím, a smaže je BEZ ARGUMENTACE, jen tak účelově, z plezítu, protože může tak se dál na toto téma nemáme o čem bavit. Nechte si své odsudky a ptejte svých šamanů (Lake, neznalý a Vaše zrcadlo) na to, kdo je na světě nejkrásnější a já Vás konkrétně nebudu zatěžovat něčím čemu nerozumíte.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.