Vložil anonn, 3. Březen 2012 - 17:32

Rád někomu kdo nezná osvětlím. Spousta lidí mě tu nemá ráda, protože se snažím dokázat že existují poctiví členové výboru co peníze nerozkradou, existují domy kde se lidi nehádají ale shodnou a společně si dům opraví.

Tento portál je totiž z naprosté většiny plný buď oprávněných ale často i neoprávněných výkřiků lidí z domů kde výbor třeba opravdu krade.

Ale myslíte si, že někdo spokojený (třeba z našeho domu) půjde a na tento portál napíše jak výbor dobře pracuje, jak se jim v domě dobře bydlí apod?

Ale i v našem domě kde je naprostá většina lidí spokojená se najde několik ale opravdu jen pár duševně vyšinutých lidí co musí už principu prudit kvůli každému nesmyslu a bohužel často je to jen díky jejich slabší inteligenci.

A podobných lidí je tento portál plný, stačí se např. podívat na pravopis některých "tazatelů", dle projevu nevychodili ani ZŠ.

V sumě sem přispívá jen několik lidí na úrovni, např. pan lake, Pavel apod. Z druhého pólu prudiči a duševně nemocní lidé jako aktuálně Míša apod.

Určitě když 3/4 místních příspěvků mluví o tom že výbor krade neznamená že krade 3/4 výborů v republice!

Předseda

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.