Vložil Pavla (bez ověření), 1. Březen 2012 - 7:09

pane Pavle, vzhledem ke stáří výtahu je mi jasné, že nějakou opravu potřebuje zvlášť pokud má ta zmíněná „rizika“. Ale u nás byla usneseno, že oprava bude za 1.5 mil/výtah a na to konto si v příslušné výši vzalo SVJ úvěr. Já nevím zda oprava může stát tolik.

Mám info, že celková výměna v jiných SVJ stála kolem 1.2 mil/výtah.

Mám také info, že náš zvolený místopředseda nyní předseda pracuje jako „sjednávač úvěrů za provizi“ právě pro banku která nám dala úvěr.

A mám také info, že náš bývalý předseda za dohodnutí a pojištění že bude realizace „zateplení“ provedena v ceně 8mil/3vchody/8pa­ter – má nově zrekonstruova­ný byt.

Jistě to nemusí nic znamenat, ani mít žádnou souvislost (nemám hmatatelné důkazy jen indicie), já ale nemám bezednou peněženku a z toho co tady na Portále čtu mne začíná polévat horko z toho, že u nás nebude něco v pořádku. Bohužel o tom nikdo nechce poskytnout žádné další informace a ani debatovat.

Chtěla jsem tedy zjistit co se dá pod slova „oprava a údržba domu“ schovat. Z Vámi připojeného odkazu mi nepřipadá, že by v mém případě šlo o „…činnost, která se zpomaluje fyzické opotřebení a předchází poruchám…“ – ani u zateplení ani u výtahu natož pak u úvěru.

děkuji Pavla

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.