Vložil Petr Patočka, 28. Únor 2012 - 7:48

Pane Lake, já prosím tvrdím, že pokud část vlastníků použije kalorimetry k rozdělení nákladů, tak je to prostě rozdělení nákladů a řídí se všemy pravidly.

Vy v jedné větě napíšete, že Navíc si vlastníci jednotek s funkčními kalorimetry rozúčtují dodatečně pouze mezi sebou souhrnný podíl nákladů těchto jednotek podle náměrů svých kalorimetrů, což je prostě rozúčtování nákladů za vyúčtování, ale následně Skupina vlastníků jednotek si mezi sebou může dohodnout (mimo rozúčtování nákladů) prakticky cokoliv.

Tak co to tedy u všech všudy ti lidé budou dělat, když budou ale zároveň nebudou rozdělovat náklady za vytápění?

Hledáním co možná nejkomplikovanější cesty jen proto aby tu někdo měl stále pravdu, je až trapné. A to že ostatním podsouváte nějaká tvrzení, o kterých se domníváte, že to pisatel jistě tak myslel, je k ničemu. Pokud bych měl napsat to co tvrdíte, tak bych prosím napsal: doporučuji zprovoznit Váš kalorimetr vlastními silami teď hned, ale nic takového jsem tam nenapsal. Tak se prosím držte psaného textu!

A opravdu netuším, kde se v ZoVB, v části která řeší pravomoci SVJ a hlasování (tedy zejména přehlasování) hovoří o tom, že se uživatel nakonec nemůže s chybným rozúčtováním obrátit na soud? To nám zde jistě všem řádně vysvětlíte.

Petr Patočka VIPA CZ s.r.o.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.