Vložil Marek Nový, 19. Prosinec 2011 - 10:22

Pokud Vy hodnotíte můj dotaz a názor jako blbost na entou, Váš příspěvek je na tom stejně. Možná jste přehlédl fakt, že svůj názor nikomu nevnucuji. Vyvrácení mého dotazu jste nepodložil ničím konkrétním, pouze preferujete svůj vlastní názor na věc. Ten je ale samozřejmě správný, protože vy jste se narodil jako „genius“, který všechno ví a zná.

V jedné diskuzi jsem dodatečně našel tento zajímavý příspěvek, který je jistě hodnotnější než ten Váš blábol.

_____________­_________________

Dobrý den,

my jsme se obrátili s dotazem, zda je nutné zveřejnit všechny body jednání v pozvánce, nebo je možné je dodatečně schválit např. na začátku shromáždění, přímo na Ministerstvo pro místní rozvoj (tvůrce zákona o vlastnictví bytů), a jejich právní oddělení (JUDr. Schödelbauerová) nám odpovědělo, že podle jejich názoru a názoru většiny právníků je nutné uvést všechny body programu již v samotné pozvánce. Někteří oslovení právníci nám ale k tomu řekli, že by se nebáli takovýto postoj napadnout, protože každý vlastník má podle nich právo vznášet na shromáždění jakékoli dotazy, námitky a podněty, které mohou vyplynout až na místě.

Jinými slovy, co právník, to názor/výklad. A vy si vyberte. Oba přístupy mají svá PRO a PROTI, ale definitivně vám to rozsekne až soud.

_____________­_________________

Co se týče poslední věty, že každý má právo na dotazy, námitky a podněty, které mohou vyplynout až na místě, těm jsme se nikdy nebránili. Naopak, během každého bodu před hlasováním, má každý možnost se na schůzi vyjádřit. Ale měnit na schůzi např. bod programu na který je zpracována cenová nabídka i s technickou specifikací … tak to si doopravdy nedovedu představit.

Na závěr si ještě dovolím poznámku na část příspěvku pana Paragrafa:

Prosím uvést paragraf, který říká cituji „je nepřípustné upravovat či nově zařazovat body, v rámci nichž bude rozhodováno“.

Já se tedy ptám:

Prosím uvést paragraf, který říká cituji „je přípustné upravovat či nově zařazovat body, v rámci nichž bude rozhodováno“.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.