Vložil Petr Patočka, 26. Září 2011 - 21:17

Vážený pane.

I na Váš dotaz „…jak lze „obnovit odečet měřiče“ dle §4/9 když tvrdíte, že je neinstalovaný…“ jsem již odpověděl a to normální odpovědí opakuji: Z tohoto stavu jej dostanu tím, že při řádném odečtu (u nového uživatele) doplním ampuli a indikátor zaplombuji. Opravdu nevím jak jasněji jsem to měl napsat? (aha odpověď otázkou, no asi to dělám špatně)

Stejně tak se snažím odpovídat na všechny dotazy v této debatě uvedé. I já stále čekám na několik odpovědí, které se mi stále nedostávají. Některé i vcelku zásadní „…rozpor Vašeho návrhu s § 7 odst. 1.“ na kterou čekám od pana Lakeho. A Mohu se zeptat co je indikátor bez dva roky vyměněných trubiček? je v poruše nebo je nanainstalovaný? Zde jste pro změnu neodpověděl Vy.

Narozdíl od většiny diskutujících se neschovávám za nějakou přezdívku. Není důvod mi následně vytýkat, že hovořím i jménem společnosti VIPA CZ s.r.o.

Navíc mi vkládáte do úst věci které jsem nikdy netvrdil „pokud se ampule odpaří kdykoli během roku z jakéhokoli důvodu před pravidelným odečtem“. Celou dobu tvrdím, že je vcelku jedno co v té ampuli je pokud nebyla vyměněna. Pokud se vše samo (bez požáru) odpaří již během prvního roku indikace, je dodavatel ampulí hňup.

Přiznávám se, že debata s uživatelem Lake mě bavila. Má jasný názor na kterém se sice neshodneme, ale neplácá naprosté nesmysly. Já si ho až na zde zbytečně použité osobní impertinence stále vážím pro jeho přehled.

Petr Patočka VIPA CZ s.r.o.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.