Vložil jardaparda, 9. Září 2011 - 18:08

K evidentně schvalovanému kamarádíčkování ve výborech a vycucávání vlastníků rodinami Ó velkých vládců se nebudu vracet, zřejmě je obecný povzdech na existující část výborstva (jako ostatně jakéhokoliv, sprostého i nesprostého orgánu) v tom jednom souvětí moc složitý. Takové okrádající orgány totiž prostě neexistují, natož v ČR, je jich nula, ne a ne!

Pan člen výboru nemá ani smysl pro zdánlivě neúmyslná slovní spojení (zkuste vyskočit z obláčku a ze svý sesle vyjít trochu do přírody a zaposlouchat se do zvuků online světa), ale ani nepochopil jak účel a princip transparentního účtu, tak fakt, že není pánem světa, a jestli bude nebo nebude nerozhoduje on, ale vlastníci (kteří se samozřejmě mohou rozhodnout tak, že nic takovýho nechtějí a nepotřebují). Jinak nebude ani pánem světa, a ani členem výboru, nepředali-li mu samozřejmě vlastníci modlíce se k Bohu člena výboru své majetky k nohám.

Zmínku o soukromém účtu a podpisu jsem bohužel v souvislosti s tím transparentním pro SVJ vůbec nepochopil - ale pokud bylo spojení s tímto odděleným tématem jen vlčí mha, a jen si postěžoval, co ho ve škole nenaučili, jistě mu pomohou některé rady, aby se probudil ze sna nemožnosti řešení - http://www.mesec.cz/clanky/jak-zabranit-zneuziti-podpisoveho-vzoru/, a tuna dalších článků všude na síti, včetně na zcela neznámých portálech typu http://www.portalsvj.cz/diskuse/zneuziti-verejne-pristupnych-digitalizovanych-podpisovych-vzoru-v-or).

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.