Vložil anonn (bez ověření), 9. Září 2011 - 6:19

Já nemůžu souhlasit ani nesouhlasit. Já vůbec nevím nic o vás o vašem bývalém předsedovi ani o vašem SVJ ani o rozsahu zakázek apod.

Uvědomte si prosím, že víceméně v každém SVJ jsou lidé co prohlašují, že výbor krade, zakázky jsou předražené atd. Říkají to v lepším případě z neznalosti v horším z blbosti.

Např. u nás vyhrála jen asi v půlce výběrových řízení nejlevnější firma. Občas dokonce vyhrála o něco dražší firma než nejlevnější, která nabízela úplně to samé jen proto, že už v domě předtím bez problému stavěla. Způsobili jsme tím snad někomu škodu? Třeba by to ta neprověřená firma skutečně postavila levněji a stejně. A co když ne? To nikdo nikdy nezjistí!! A věřte že s neznámými firmami jsou většinou sakra problémy.

Znovu opakuji, že ve vašem jednání je především závist a touha po pomstě. Kdyby zakázky nedělal příbuzný předsedy určitě to tak nevadí že?

Vaše představa o nějaké imaginární škodě je opravdu naivní. Prokázat zpětně co by se za kterou nabídku postavilo a v jaké kvalitě víceméně nelze.

Zásadní je nyní už jen toto - postavilo se vše v dostatečné kvalitě? Buďte rád, to není vždy pravidlem! Stálo to podle vás moc? Smiřte se s tím a buďte rád!

Předseda

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.