Vložil lake, 25. Srpen 2011 - 22:53

Pane Matějko,
za demagogické by bylo spíše možno označit Vaše tvrzení. Vaše argumentace totiž není k věci. Zákon 133/1985 o požární ochraně NEROZLIŠUJE, zda právnická osoba užívá prostory domu ze zákonného důvodu, nebo na základě smlouvy se SVJ, nebo na základě smlouvy s někým jiným, nebo z vlastní iniciativy. Tedy je zcela bezvýznamné, zda si práci v domě objednalo SVJ nebo někdo jiný, nebo vůbec nikdo. Proč se tím tedy zabýváte?

Pečlivě jste z výčtu vynechal ty instituce, které jste v předchozím příspěvku vyjmenoval: "kontrola orgánů státního dozoru (např.: stavební úřad, odbor prevence HZS, SEI, hygieny, oblastní inspektorát práce)". Ty všechny organizace totiž do domu "vlezou" bez toho, že by si jejich služby SVJ objednalo, že? Proto jste na ně raději "zapomněl".

Pokud se domníváte, že SVJ užívá prostory domu k provozování činnosti, pak totéž by muselo platit například i pro HZS: i hasiči přece vstupují do domu, mají v něm cosi na práci, dokonce kontrolují všechny prostory a společné místnosti, a dělají to na základě zákonného zmocnění - inu, úplně stejně jako SVJ.

Takže prosím nespouštějte laskavě pokřik o demagogii a neodvádějte pozornost rozvíjením úvah o zadřené třísce. Otázka zní takto:
Ty právnické osoby a podnikající fyzické osoby, včetně SVJ, podle Vás užívají prostory domu k provozování činnosti, nebo neužívají prostory domu k provozování činnosti?

lake

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.