Vložil lolek (bez ověření), 11. Srpen 2011 - 14:51

Pane „pobavený“ jestli nebude problém že nechápete, proč pan „nezaujatý“ poučuje pana „G.X.“ o tom co se míní dotazem pana „jasno“. Pan „pobavený“ i pan „jasno“ jsou v jednotě.

  • Pan „jasno“ uvádí:
    ..mám jednotku a dle smlouvy mám X-místností a každou z výměrou Y,Z,W,V m2..

  • Pan „jasno“ se ptá:
    ..je nutné souhlas Vlastníka, pokud úpravy vedoucí ke změně některé (kterékoli) z výměr se provádí z „příspěvků na správu“ („jasno“ uvádí „společných prostředků“)..

Je opravdu jedno co konkrétně iniciuje změnu kterékoli výměry. Je také jedno zda panu „Lake“ vadí zařazení sklepa nebo lodžie do podlahové plochy bytu – když pan „jasno“ uvádí, že takto to má ve smlouvě.

odpověď pro pana „jasno“ je rozdělená:

  • koho je nutný souhlas při změně kterékoli z uvedených výměr

  • a zda na to má následně nějaký vliv způsob financování

Primární dle mého je: část 1. → ano souhlas všech nutný je (dohoda-100%) a na iniciátorovi změny nezáleží. část 2. → vymezené místnosti nejsou součástí společných prostor a proto je nelze financovat z příspěvků na správu

Pro pana „G.X.“ pak uvedu, že si lze představit i to, když některý Vlastník co zasklí lodžii žádá Výbor o proplacení vybourání vnitřní příčky oddělující prostor lodžie od místnosti nebo se mu někdo snaží „přemístit sklep“ do místa s menší váměrou.

pan „lolek“

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.