Vložil 566a567, 22. Červen 2011 - 20:04

Dobrý den!

Ještě se vracím k příspěvku, ke kterému jsem původně reagovat nechtěl, protože odstoupení opravdu zcela konkrétně řeší stanovy. Když ne vaše, taqzorové jistě.

Ale to, co je tu již psáno, je svatá pravda. Je nás takových halda. Mám jich na krku 12. Dům postavený pro občany pro služby městu a organizace působící v Postoloprtech (státní statek apod.). Ten vypisuji proto, abyste měl představu.

Složení spoluvlastníků (Zase se mi chce zvracet! (-: ) 1. dělnice z Montostavu(72) + JZĎák(74), 2. uklízečka(50) + dělník na elektrárně(50), 3. my, 4. můj byt, 5. sousedka (jediná inteligentní v domě, žijící však téměř trvale v Anglii, přesto členka) 6. hospodský + kuchařka, 7. dělník(68, vdovec), 8. zedník (místopředseda) + dělnice, 9. dělník + prodavačka, 10. cikáni, 11. vdova alkoholička, 12. prázdno.

Dohady a neshody na denním pořádku, pomluvy a pravidelný ryk také. Je nad slunce jasné, že vedení agendy společenství nespadlo do klína nikomu jinému než nám.

Jsme na maloměstě – a to Vy asi nejste – což je další krutá nevýhoda, protože když skřípnu dodavatele, že se musí polepšit, tak on to vezme oklikou a ti dementi ještě pak nadávají mně, že dodavatele buzeruju, když k nám nedoteče TUV (jsme poslední v lajně). Jim také teče studená, ale oni budou jezdit po mně jak za to, že neteče TUV, tak za to, že jsem si dovolil vyjet po dodavateli.

Trapárna jak hovado. Nepopsatelné a svoloč, že bych je nakopal všechny. Zvlášť když se potom od přemoudřelé prodavačky dozvím, že mám „co jsem chtěl, když jsem se na tu funkci tak třásl“ (zvolena byla mamina a já to slízl za ni).

Je nás opravdu hodně, kdo toto břímě vláčíme. Několikrát jsme plánovali, že to odstoupení sepíšeme, ale vždycky to „ňák“ nešlo. Přesně jak píše kolega. Bylo potřeba sjednat výhodnějšího pojistitele, pak zase udělat vyúčto a přeplatky, takže teprve nyní nám to skončilo.

DOKÁZALI JSME VYDRŽET a VY MUSÍTE TAKÉ. Pak byste opravdu litoval, až by Vám z fungujícího společenství alespoň navenek udělali pasqil, který je uvnitř, i právě zvenku. Nevzdávejte to, povzneste se, a já krakra dobře vím, jaxložité to je, a táhněte dál.

Ostatně máte výhodu. Jedete sám na sebe. Já musím ještě vždy přesvědčit výbor o daném záměru, aby vůbec pochopili, proč tu a onu akci realizovat.

Začněte inkasovat odměnu. A pěkně natvrdo. Abyste pak na konci účetního období neřekl „Ty tři litry mi za ty pomluvy fakt nestály!“ A k tomu pěkně smluvně naberte ekonomického správce, abyste mohl úkoly, které se dotýkají Vás, přepinknout na něj, když bude hrozit střet zájmů.

Moc Vám držím palce!

Filip, Praha 42 – POSTOLOPRTY, 566a567@seznam.cz

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.