Vložil jardaparda, 11. Červen 2011 - 7:33

Evidentně jste nepochopil, že já tu narozdíl od jiných nemám prostě potřebu vytahovat, co v SVJ jsem nebo nejsem, nebo jak velké SVJ máme.
Dáváte navíc zcela demagogický příklady, jistěže to co píšete vybírá výbor. Podívejte se ale do (p)úvodního příspěvku, co je tam řešeno. O tom jsem mluvil.
To, že nakonec se i v takovym a podobnym případě vybere řešení většinový, na kterym se neshodnou všichni vlastníci, je snad jasný. Ale jde o to, jak výbor tlačí a manipuluje "demokraticky" jenom jedno, a to čistě svoje řešení, bez výběru nechaném na shromáždění a jakýkoliv diskuze (ale to už bych se opakoval).
V SVJ s rozumnejma výborama není žádnej problém v případě např. oprav a úprav důvody a varianty podrobně rozepsat daleko před shromážděním (aby se i daly předběžně diskutovat se všemi těmi, kdo o to projeví zájem, a to i zcela mimo výbor a kontrolní komisi), následně před shromážděním podrobně zkomunikovat jednotlivá možná řešení, jejich plusy a mínusy, a následně rozhodnout po diskuzi na shromáždění, konaném jednou ročně (a vybrat jen jedno řešení, které se bude realizovat), a nepodvádět a nemanipulovat jakkoliv se zcela jiným řešením až následně, což jistě má svůj asi ne čistej důvod.
Přečtěte si to znovu, a neplácejte něco o barvě spárovačky.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.