Vložil Jiří Benda (bez ověření), 22. Duben 2011 - 15:11

Shromáždění byla jen výjimečně. Nikdo neviděl, kolik co stálo – nikdo neviděl žádné vyúčtování – prostě nic! Nikomu nechtěl nikdy nic ukázat. Faktury tam jsou ale pokud se nemýlím, tak s danými úkony musí spoluvlastníci souhlasit. Ve většině případů nesouhlasili a on dál objednával práce svému švagrovi a utrácel tak peníze z fondu! Na všech papírech byl podepsaný jen on sám – tudíž mi zde chybí nějaká nabídka, kterou by schválili ostatní. Není, protože si dělal co chtěl.

Na fakturách je jen věta: fakturujeme provedené práce. Jinak nic. Ve stejnou dobu, kdy se dělala sanace například, tak si nechal od stejné firmy postavit svou novou garáž: neboli nevědomí vlastníci zaplatili svému trýzniteli novou garáž. To jsou hodní?

Děláte si srandu? Co tím chci dosáhnout? Tento člověk rozhazoval vlastníkům peníze z fondu, část určitě šla i do jeho kapsy pominuli jeho garáž, protože když všechno dělal zeťák určitě se dohodli, ne? Já chci spravedlnost. Je mi jedno jak za to zaplatí, ale chci aby zaplatil. Lidi kolem se ho bojí, to je logický s incidenty s nemocnici a to se mám jen tak dívat, že jsem převzal po něm jeho předsednictví a tvářit se, že nyní všechno bude jinak a to co udělal on mu projde? To fakt ne!

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.