Vložil Deleted1, 30. Březen 2011 - 19:30

Při podávání jsme (resp. ing., která to dělá to má na starosti u fy) postupovali podle dokumentu k ZÚ. Kombinace ZÚ a NP. Dokument není možné číst, ale musí se prostudovat. Jsou tam různé varianty a jde o napasování na příslušnou variantu. Je sice hezké, že projektant o tom dost věděl, linka ZÚ něco tvrdí, ale je potřeba osobní jednání s příslušným referentem a zvolení správného přístupu na podkladě přesných informací.

Pro info vybírám z dokumentu: 1. uzavřít nejprve smlouvu o záruce z programu NP (lze jen v režimu Blokové výjimky), 2. uzavřít smlouvu o dotaci z programu NP (lze jen v režimu Blokové výjimky), 3. jako poslední uzavřít smlouvu o dotaci z programu ZÚ.

Pokud bude dotace z programu ZÚ poskytnuta v režimu de minimis, resp. Dočasného rámce, nebude nutno ji snižovat z důvodu současného poskytnutí podpory z programu NP na stejný projekt.

Pokud dotace z programu ZÚ bude v režimu tzv. Blokové výjimky, bude nutné ji částečně snížit v případě, že příjemci podpory bude poskytnuta záruka v programu NP. Zdravím Jaro

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.