Vložil Pavel Frydl (bez ověření), 17. Květen 2012 - 9:59

„Šíleně předraženou firmu“ jste museli vybrat v nějakém výběrovém řízení. To co popisujete se jeví jako hrubý útok na firmu, kterou zmiňujete. Musím se konkurenční firmy zastat. Před podpisem smlouvy o dílo Vám jistě dala tato firma položkový rozpočet. Ten se odsouhlasil a pravděpodobně realizoval. Ex post psát takovéto pomlouvačné bláboly a ještě se ani nepodepsat je humus hodný „ctihodného“ občana.Ale teď k praktické části Vaší připomínky:

  1. Bylo dílo dílo provedeno dle harmonogramu a smlouvy?
  2. Hluk v kanalizaci – pak li že bylo zadání provádět dílo v materiálech HT (šedá trubka, spojovaná hrdlem) tak bohužel kanalizace bude slyšet. Je možnost nahradit tento materiál tzv. bezhlučný vyrábi firma OSMA nebo POLOPLAST a je x násobně dražší než li běžné materiály.
  3. Cena za demontáž jádra pro výměnu kanalizace na jednotku 4500 (popisujete jako vybourání pár Ytongů) je zcela v pořádku. Pro vás je to pár Ytongů, ale souvisí s tím samosebou odnos sutí, demontáž a zpětná montáž WC, úklid atd…cena se také může růměrovat na bytovou jednotku, kde někde je sekání více,, někde méně.
  4. Neuvedl jste jediný technologický problém a varujete před firmou, to je sprsoté, nicméně ne nezvyklé. Z daného popisu plyne že závidíte sousedovi, který zakázku dostal a nemáte ho rád:-) Chyba souseda je v tom že ve vlastním domě se nedělá…:-) hezký den

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.