Vložil lake, 5. Únor 2011 - 8:27

Anonymous zde zveřejňuje ukázku demagogického příspěvku. Jde zřejmě o typického vrtala - pozdního kritika, který se o nic nestará a ozývá se teprve když dílo je dokončeno.

Anonymous napsal: "Tato firma je šíleně předražená"
Na takové akce běžně probíhá výběrové řízení. Je zpracován projekt, ten se předá osloveným firmám, které předloží cenové nabídky. Z těchto nabídek se pak vybírá. Anonymous: píšete, že "nájemníci (firmu) chtěli", takže výběr proběhl, zřejmě na schůzi družstva nebo na shromáždění SVJ. Jestliže nebyla vybrána nejlevnější nabídka, mělo to nejspíš své důvody. Měl jste námitky uplatnit při výběru, nikoliv dodatečně po skončení akce.

Anonymous napsal: "tato firma chtěla za vyříznutí zadní stěny (...) 4.500Kč."
A co má být? V cenové nabídce jistě tato částka byla uvedena. Byla možnost dále jednat s dodavatelem o ceně této dílčí práce, nebo bourání příčky zadat zcela jiné firmě nezávisle na rekonstrukci. Neudělali jste to. Co se vám na tom nyní nelíbí?

Anonymous napsal: "... místo kvalitních trubek které jsou na trhu tam dali trubky ty nejlevnější"
Naprostý nesmysl. Materiály jsou přesně specifikovány již v projektu, podle toho, co si zadavatel určil. Anonymous, jestliže jste chtěli akci co nejlevnější, projektant vám samozřejmě vyhověl a navrhl tenkostěnné potrubí bez zvukové izolace. Realizační firma byla povinna dodržet projekt, takže máte přesně co jste chtěli.

Anonymous, jestliže jste se neozval, když k tomu byl čas, mlčte navždy.

lake

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.