Vložil Filip (bez ověření), 29. Leden 2011 - 2:00

I na domovních dveřích máme smaltovanou cedulku "Dům je v socialistické péči nájemníků. (-:

Zálohy na služby, jak píše Tík, se stanovují podle výše skutečně předepsaných záloh dodavateli. Dokonce vím, že přitom nesmím tuto zálohu předepsat vyšší či nižší než o 20% prokazatelně předepsaně hrazených záloh.

Drahoušci si vymyslili, když nám loni začal padat na hlavu deficit kolem pěti kil na byt, že to musíme začít dohánět. A podle mne pěkně i zpětně. Tedy návrh zněl na litr.

To nechtěli. Dobře, nechtěli. Nyní mám na účtu 310 litrů a faktura na poslední dílo přede mnou leží na 460 litrů. (Zaplaťpámbu je hotové – vastní kotelna – a bude nám měsíčně házet úsporu nejméně osm a půl litru.)

Jednoduše mi prostě tím, že si vlastnicí směli a „odhlasovali“ i fond záloh, což vůbec nemají mít nárok do toho plácat (ale to je, jak píše Lake, nekompetentnost výboru, tedy i má) máme nyní na fondu oprav nedostatek peněz.

Takže bez diskusí si to tam urychleně, milánci, dotlačí a nebudeme o tom diskutovat. Proto ta „diktatura“

A proto tak tvrdý postoj. Kdybych se o tom s nimi zase bavil, tak by zase místo litru, o který jsem to zvedl, oni vylicitovali 500 a na to nemám nervy.

Ten, kdo tu pak nespí, protože nemá na placení faktur za barák, jsem já, ne oni.

Tak to je tak pro objasnění, že když nahoře píšu o maximální úctě k Listině základních práv a svobod, že podle toho také jednám, a toto tvrdé jednání jsem byl nucen použít jen proto, že společenství nemá jiné východisko.

Obecně se u nás obvykle všechno řeší – někdy až příliš – společně a každý, kdo k tomu něco má, tak pod kotel přikládá, dokud ta polívka není uvařená tak, aby chutnala všem.

Filip

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.