Vložil 566a567, 28. Leden 2011 - 22:37

Ne, že bych se nějak chtěl Laka zastávat, ale nějak nechápu, kde se mýlí.

Vše, co napsal, je Recht a Punkt! (Jako aj Vy – až na to, že NIKDY NIKOMU ANI NAHLAS NEVYSLOVUJTE „NEOHÁNĚJTE SE LISTINOU ZÁKLADNÍCH PRÁV A SVOBOD“! TOTO PRÁVO MÁ KAŽDÝ A SMÍ JEJ VYUŽÍT, KDYKOLI SE CÍTÍ UTISKOVÁN.)

Nikdo nesmí nikoho nutit. To je tak nějak princip našeho státu.

Nikdo však také nesmí porušovat své povinnosti. To je také princip právního státu.

Vy tu kážete, že se má udělat rozpis a hotovo. Ale on jaxi rozpis neuklízí. Uklízejí (tedy v tomto případě neuklízejí) lidé! A stejně jako u koníka Juráška, tak ani u nás tito lidé své povinnosti neplní. A to ani přesto, že rozpis mají také.

Lake káže, že když někdo rozpis nedodržuje, tedy neuklízí, a nechává to dělat výbor, tak je neschopností a nedůsledností výboru to, že se tak negaye! Povinností výboru je zajištění plynulého a klidného chodu společenství, a tím rozhodně to, že výbor lítá po baráku (místo aby koumal, jak nejvíce společenství zhodnotit jeho úspory) a uklízí jen ten, klidný chod není, když ostatní jim na to kálí!

Takže mu tu nadáváte a oba kážete totéž. Jeden tu řve, že někdo (výbor) má plnit své povinnosti a druhý tu řve že někdo (vlastníci) mají plnit své povinnosti.

Nevšiml jste si, že tak Lakovi vlastně dáváte za pravdu? (-:

Filip, Praha 42 – POSTOLOPRTY, 566a567@seznam.cz

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.