Vložil jardaparda, 10. Březen 2012 - 17:14

1.(2.,3.)
Argument tisíckrát ohraný, hodný mateřské školky.
Ne, nechci mít nesmazatelnou stopu, chtěl bych "jen" důvěryhodnost a průhlednost, tak jako ostatně na jiných serverech (kde smazání beze stopy existuje jen ve výjimečných případech a za výjimečných okolností - nebo u výjimečně idiotských uživatelů), a mít možnost se bránit svévoli. Za stávajícího stavu tedy ani jedno z toho neexistuje, a kdoví, kolik threadů je už ochuzeno o košatou diskuzi jenom proto, že moderátoři mažou proti pravidlům i to, co se jim jenom "nelíbí". Diskuze tu jsou od toho, aby se na nich diskutovalo v celé šiři argumentů, a ne filtrovalo jen to "co uznám za argument JÁ".
A ne, nechci si udělat vlastní server na problematiku SVJ. To neznamená, že budu mlčet, když se mi něco nelíbí, i přes nesporné plus tohoto serveru a informací na něm.
Je to klasická ukázka "můžem (jsme prakticky monopol), a proto budem".

4.
Za sebe bych i byl ochoten anonymně přispět na provoz domény, i na "správu" adminem, a jistě bych nebyl jediný. U podobných komunit to může být časem zvykem (u některých už je), přispět malou částkou, přitom dohromady více než dostatečnou na uvedené (doména+hosting, správa...). To ovšem za podmínky v bodu 1. Když se tu s námi nikdo nebaví, a námitky vesele ignoruje případně hasí nesmyslnými a nepoužitelnými argumenty a opatřeními, nemám k tomu samozřejmě ani důvod, ani chuť.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.