Vložil Pavel, 5. Leden 2011 - 16:45

Jaro,

uvádím citace z příspěvků:

Měli jste si ho svolat sami. Vložil Jožo (bez ověření), 5. Leden 2011 – 10:26 „Měli jste si ho svolat sami.“ Vlastníci jednotek, kteří mají alespoň jednu čtvrtinu hlasů, mohou dát podnět ke svolání shromáždění, nemohou shromáždění přímo svolat.

Vlastníci mohou sami svolat shromáždění Vložil lake, 5. Leden 2011 – 12:13 Jožo, nevymýšlejte „podnět ke svolání shromáždění“.

Vlastníci mohou sami svolat shromáždění 2 Vložil Jaro, 5. Leden 2011 – 12:28 Lake, Jožo si nevymýšlí „podnět ke svolání shromáždění“.

Jožo uvedl dát podnět ke svolání. Taková formulace v ZoVB není. Klidně mne opravte, pokud uvedete §.

Lake při citaci bohužel vypustil slovo „dát“. Ale je zřejmé na co reaguje. Prakticky uvádí, že Jožo si vymýšlí formulaci dát podnět ke svolání .

Jaro uvádí, že Jožo si nevymýšlí. Ale používá lakem nešťastně zkrácenou formulaci. Ale protože je jasné co uvedl Jožo, tj. dát podnět ke svolání, je i jasné, že lake má pravdu a Jožo pravdu nemá. Jožo se domnívá, že je skupina osob oprávněných „dát podnět“ a skupina osob oprávněných „svolat“. A že první skupina dává podněty druhé skupině. To v ZoVB není.

Na základě výše uvedeného jsem uvedl:

"Jaro,

nemáte pravdu. Pokud mluvíme pouze o ZoVB, tak ten nijak neřeší, že by určitá skupina měla někomu dávat nějaký podnět a teprve, když oslovený výbor nekoná, tak by sama konala. To zkrátka v ZoVB není."

Výslovně mluvím pouze o ZoVB nikoliv o stanovách.

Hezký den!

Pavel

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.