Vložil Zkušenosti mám (bez ověření), 22. Říjen 2010 - 21:27

Tady je zbytečné se rozčilovat. Taky se mi stalo něco podobného, moji prodávající, kteří koupili byt za 250.000 Kč od města před čtyřmi lety popřeli jakékoli dluhy a mně ho před dvěma lety prodali za 1.800.000 Kč.

Přitom tam byl úvěr, na který jsem z fondu oprav splácel cca 1000 Kč měsíčně. Na diskusních fórech, kde se probírají věci SVJ jsem hledal radu a pouštěli se do mě úplně stejně jako tady. Nesmíte zapomínat, že průměrní voliči KSČ(M) a ČSSD, kteří tyhle byty od obcí dostanou, jsou vesměs potenciální zlodějíčci, kteří se snaží nahamounit si pro sebe z cizího, protože sami jsou schopni vydělat velké h… Když mají možnost, udělají úplně stejný podvod a tady se snaží si to obhájit.

Každopádně já jsem měl smlouvu postavenu tak, že pod tlakem advokáta přistoupili na mimosoudní řešení a 80 procent toho dluhu mi pěkně po tisícovce měsíčně splácí – resp. platí za mě tu část fondu oprav. Řvali, že je chci ožebračit a zkoušeli i další emoční výstupy, ale nedal jsem se. Z investice 250.000 dostali za dva roky přes 800 procent, tak jaképak ožebračování.

Prostě typičtí bývalí komunisti a současní socani. Něco zadarmo dostat, draze to prodat a pak si ještě stěžovat, že oni jsou ti ublížení.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.