Vložil PeDuPles (bez ověření), 1. Říjen 2010 - 11:53

Pane AnonymousX, nechci tu z toho dělat osobní přestřelku, ale to nejsou moje fantazie; jsou Vaše. Já jsem naopak důvěrně seznámena s krutou realitou chodu bank zevnitř.

V okamžiku založení účtu v bance podepisujete, že se budete řídit podmínkami banky. V podmínkách banky je, že se budete identifikovat podle požadavků banky a pokud ne, banka Vám ve Vašem požadavku nevyhoví. Tečka.

Samozřejmě můžete požádat o výjimku. Písemně, a to na osobu, která má podpisové právo tuto výjimku schválit. Většinou se jedná o ředitele krajských poboček a určené pracovníky centrály. Ti samozřejmě budou kromě žádosti požadovat závažné důvody, proč by měla být výjimka vůbec poskytnuta, ověřené podpisy na žádostech a samozřejmě si budou v průběhu schvalování vyžadovat další a další doklady, aby byli ochotni převzít osobní zodpovědnost a výjimku Vám schválit. Také se budou dotazovat, proč není možná standartní cesta a ať to doložíte. Pak to pošlou na právní oddělení ke sdělení stanoviska. Právní oddělení bank většinou řeší závažnější případy než nový výbor SVJ v nějakém zapadákově a je zvyklé prvotně zkoumat, zda se nejedná o nějakou nekalost, takže než přijdete na řadu a v lepším případě Vám výjimku schválí, budete mít výpis z rejstříku desetkrát.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.