Vložil Anonymoussss (bez ověření), 12. Září 2010 - 20:39

Vážený pane lake celkem hezká formulace, kterou tady několikrát zmiňujete – „jsem rád, že Vám slušnost diskuse na tomto portálu leží na srdci“

Pokud jste dobře četl vyjadřoval jsem, se že na srdci mi leží to jak si vykládáte pojem diskuze zde na tomto fóru o slušnosti ani slovo. Dále jsem vyzýval k zakopání seker což jste také jak sleduji „udělal“

Pro připomenutí můj příspěvěk níže ještě jednou :

Také připojuji souhlas ke všemu co zde bylo napsáno Gabrielou. Jen s tím, že portál patří lakemu nesouhlasím a myslím si že to tak určitě není. Mrzí mně, že z něj postupně mizí diskuze, protože pan lake jiný než jeho názor neuznává.

Diskutovat-znamená věcný rozhovor několika osob nad určitým tématem, jehož cílem není rozhodovat, nýbrž věc pečlivě rozebrat z různých stránek, shromáždit argumenty a případně připravit půdu pro racionální rozhodnutí.

Pan lake je určitě velký přínos pro tento portál, ale také jeho zásluhou už tady pár lidí nepřispívá, protože jim nestálo za to se s panem lakem hádat. Toť vše a doufám, že obě strany zakopou válečné sekery a budeme společně řešit vzniklé problémy a situace. Přeji hezký víkend J.K.

PS: kdy odpovíte na můj dotaz ve vlákně Vyúčtování a úrok s prodlení kde jste nás nepravdivě informoval ?

S pozdravem J.K.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.