Vložil rivr, 16. Říjen 2010 - 18:03

Toto ale já jako jeden z 10% Vlastníků těžko provedu. Za SVJ jedná Statutární orgán – tedy ignorantský Výbor podpořený zamítavým usnesením 90% Vlastníků, kteří to nechtějí řešit (NIC jim bohužel vysvětlit nelze – vše bagatelizují, zesměšňují nebo i někteří přímo s nadávkami prásknou dveřmi).

„Na dodejku“ tj. „doporučeně“ – to jsme již také udělali. A odpovědí bylo, že se Výbor řídí usnesením, které „bylo hlasováno ale nebylo přijato“ (což je nepochybně pravda)

Proto se teď ptám zase jako obyčejný Vlastník na na způsob jak z odpovědnosti provozovatele (dle zmíněného §427 ObčZ) vyloučit Vlastníky, kteří se zamitnutím řešení (resp.neřešení nebo „strkání hlavy do písku“) nesouhlasí ale s 10% silou nic neprosadí (odpovědnost má sice za SVJ Statutární orgán ale fatální důsledky by zřejmě muselo zaplatit SVJ jak jinak než z fondu: (Příspěvek na správu domu) (FO)) který pak příslušně zvýší tedy jak by bylo možné konkrétně "ÚPLNĚ ZASTAVIT VÝTAH 10% silou? A nebo čím probudit ignoranty, aby se něco mohlo začít dít ? (jen obcházet je nepomůže – to jsme již zkusili několikrát)jedině snad použít §11 odst.3 ZoVB ale zde mi není jasné jaký by to mělo konečný výsledek děkuji rivr 

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.