Vložil Pavel, 12. Prosinec 2010 - 14:33

Anonymousss,

shromáždění se konají každý rok v období cca 1–10.11. Je to tradice a souvisí to se schvalováním rozpočtu na příští rok, aby byl čas nové rozpisy záloh zpracovat a předat vlastníkům do 31.12.. Nevím co je ta tom nelogického. I kdyby byl výbor odvolán, tak není důvod termín měnit.

Měsíční lhůta pro svolání je uvedena ve stanovách. Byl to jeden z požadavků některých členů SVJ, který mi osobně moc nesedí, ale výměnou za 30 denní lhůtu se mi podařilo nedat do stanov daleko větší blbosti, které byli těmito členy požadovány. Ono projednávat a schvalovat stanovy v SVJ o 141 jednotkách není jednoduché, výsledkem je pak pouze kompromis. :-))

Pokud Vám výbor odmítá nahlédnutí do dokumentů SVJ, tak si rozmyslete, kam až to chcete hnát. Možná bude stačit něco asertivních technik. :-)) Rozhodně nedoporučuji takovou záležitost řešit trestním oznámením, jak je tu opakovaně doporučováno. Můžete se domluvit s dalšími zájemci, výbor se většinou tlaku několika jedinců poddá. No a pokud to nepomůže nic Vám nebrání na shromáždění výbor odvolat a dělat člena výboru s ostatními zájemci o řádný chod SVJ.

Hezký den!

Pavel

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.