Vložil sova, 26. Únor 2010 - 21:06

Ostatní prominou off-topic, ale pro PL:

„Jen od začátku tvrdím že to NEJDE pokud přiběhne nějaký člen SVJ (podle mě někdo jako původní tazatel) a začne se domáhat splacení dříve a ohánět se argumenty že na to má nárok, že ho nikdo nemůže nutit platit úroky (ty mimochodem jak jsem několikrát vysvětlil platí SVJ ne člen).“

Zjevně máte problém porozumět psanému textu a vaše schopnost slušně diskutovat je dost nízká. Odkud jste odvodil, že jsem přiběhla, něčeho se domáhala, něčím se oháněla?

Pro vaši informaci, jste vedle jak ta jedle. Kromě toho, že chci pro sebe realizovat něco, co nebývá úplně běžné, jsem to já, kdo za naše společenství jedná, momentálně. A chci to mít ošetřeno dobře, pro obě strany.

Nic ještě nesplácíme. Už před půl rokem na schůzi jsme se dohodli, že my podíl na nákladech financujeme z vlastního – tedy náš „podíl na opravách“ v úvěru ani nebude figurovat, prostě o to si společenství vezme úvěr nižší, tedy žádné předčasné splácení, ale nižší úvěr.

Jediné co chci, je dát tomu smluvní rámec, co je psáno, to je dáno. Vzhledem k délce splácení úvěru – 25 let – už budou někteří mrtví, až to „výhodné“ splácení skončí.

Jinak prakticky i účetně to už vymyšleno máme, banka ani účetní a referentka, co nám dělá předpisy plateb, s tím nemají problém, sice to všichni chtěli a potřebovali vysvětlovat, ale snad se to podařilo velmi průhledně.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.